Funkce Autoplay – pomocník nebo škůdce?

Funkce Autoplay – pomocník nebo škůdce?

2019-08-30 20:10:00 -

Každý hráč v online kasinu má svůj vlastní styl, ve kterém se cítí nejlépe. Někdo preferuje akční hru, jiný si raději naplno vychutnává všechny detaily a funkce. Milovníci rychlých her se už určitě setkali s funkcí „Autoplay“ a mnozí ji ve velkém i využívají. Je však tato forma hry skutečně výhodná?

Co je to Autoplay?

Autoplay je funkce automatického přetáčení válců, kterou najdete asi v každém výherním automatu. Je jedno, zda máte raději dobrodružné, strašidelné nebo ovocné automaty, hru na nich si můžete značně urychlit.

Funguje na jednoduchém principu - kliknete na funkci automatického přetáčení, kterou najdete přímo na hrací ploše. Vyberete si počet otočení, které chcete zrealizovat. Systém za vás následně zatočí válci a vy tak nemusíte vyklikávat každé jedno přetočení. Autoplay se dá kdykoliv zastavit a znovu spustit a výška sázky se oproti manuálnímu přetáčení nemění.

Výhody funkce automatického točení válci:

  1. Urychlení hry.
  2. Pohodlné hraní – hráči nemusejí ručně vyklikávat každé jedno přetočení.
  3. Hra běží i bez toho, abyste byli při počítači nebo telefonu.
  4. Výška sázky je stále stejná.

Na první pohled se může zdát, že automatické přetáčení je hotový dar z hráčských nebes. Avšak, existují situace, kdy vám tato funkce může nadělat více škody než užitku.

Kdy autoplay nepoužívat?

1. Máte omezený rozpočet nebo nemáte nastavené finanční limity

Pokud disponujete menším rozpočtem a nemáte nastavené limity na hraní her, nastává obrovský problém. Autoplay může rychle snížit váš zůstatek na hráčském účtu, hlavně tehdy, když si nedáte pozor.

Funkce automatického přetáčení nedokáže uvažovat jako člověk a neumí posoudit, kdy je ideální čas přestat se sázením, nebo přejít na jinou hru. Ne každý den je šťastný, a pokud se vám po vícerých tazích nezadaří a vy si svůj neúspěch nevšimnete, rozpočet zmizí rychleji, než jste plánovali.

Představte si například, že máte denní rozpočet na hraní her 100 eur. Velikost sázky si nastavíte na 5 eur. Automatické otáčení běží bez ohledu na výsledek. Pokud všech 20 tahů prohrajete, minete všechno téměř okamžitě.

Při manuálním vyklikávání umíte vaši hru lépe kontrolovat a rozhodnout se, zda hru v případě neúspěchu ukončíte, nebo budete pokračovat na jiném typu hry.

2. Pokud jste získali vysokou výhru

Pokud se vám po dobu automatických přetočení podařilo získat pohádkovou sumu, autoplay zastavte a dejte si na chvíli pauzu. Rozhodnutí, jak budete po výhře postupovat, by nemělo být děláno pod tlakem ani pod vlivem emocí.

Po zastavení automatického přetáčení válců si vydychněte, nechte pozitivní emoce plynout, běžte se projít nebo se potěšte s rodinou.

3. Pokud si chcete pořádně užít hru a otestovat výherní možnosti

Automatické přetáčení urychlí hru, co může pozitivně ovlivnit vaše časové limity. Avšak, hlavně u nových her platí, že u automatického přetáčení nebudete mít dostatek času obeznámit se s hrou a naplno si vychutnat jednotlivé funkce.

Autoplay a free hry

Automatické přetáčení můžete vyzkoušet na hrách zdarma ještě předtím, než se pustíte do hry za reálné peníze. Autoplay hravě nastavíte a pozorujete hru bez toho, abyste zbytečně utráceli. Otestujte, zda vám hra vyhovuje a pokud ano, pusťte se do hry za reálné peníze.

Pokud se rozhodnete pro autoplay u hry za reálné peníze, dodržujte následující pravidla:

  1. Neodcházejte na delší dobu od hry po dobu automatického přetáčení.
  2. Pokud se bude stav vašeho hráčského účtu snižovat rychleji, než byste očekávali, autoplay zastavte.
  3. Mějte připravený plán v případě velké výhry.

Funkce autoplay může být zajímavou alternativou, avšak jedině tehdy, pokud budete odpovědní hráči/čky. Přejeme Vám hodně štěstí!

Vyzkoušejte oblíbené hry zdarma
40 Super Hot Výherní automat Amusnet Hraj
9k Yeti Výherní automat Yggdrasil Hraj
Blood Revival Výherní automat Apollo Games Hraj