Výherní automaty v módu multiplayer

Výherní automaty v módu multiplayer

2014-10-26 10:41:19 -

Možná budete oponovat, že už dříve nabízela kasina pravidelné turnaje při hraní automatů. Multiplayer režim však nemá s turnaji nic společného. Turnaje nespojovaly hráče v tom pravém slova smyslu. V turnajích hráli hráči proti sobě a jen ten nejlepší z nich si odnesl výhru.

Inspirací byli možná týmové multiplayer hry na internetu (například World of Tanks), kde skupina hráčův hrála a spolupracovala pro dosažení společného cíle. Na stejném principu fungují i multiplayer výherní automaty. Hráč má možnost vytvořit si virtuální místnost, do které pozve své přátele a další spoluhráče. Hráči v jedné virtuální místnosti hrají stejný multiplayer automat. Kromě možnosti chatování mezi sebou se podílejí na dosažení cíle – na pokoření jackpotu či velké výhry v bonusových kolech. Když se jednomu z nich podaří získat zatočení zdarma, získávají je automaticky všichni hráči v místnosti. Když se jednomu z nich podaří odemknout bonusovou hru, odemkne se automaticky všem ostatních hráčům v místnosti.

Tento typ her vedle zábavy vytváří a udržuje vztahy mezi hráči. Proto se těmto online automatům říká i komunitní automaty. Nejznámějšími multiplayer automaty jsou automaty od společnosti Microgaming:

  • Multiplayer Playboy Slot
  • Wheel of Wealth
  • Isis Multiplayer
Vyzkoušejte oblíbené hry zdarma
40 Super Hot Výherní automat Amusnet Hraj
9k Yeti Výherní automat Yggdrasil Hraj
Blood Revival Výherní automat Apollo Games Hraj