Jak hrát výherní automaty - tipy a triky

Jak hrát výherní automaty - tipy a triky

2015-05-08 18:02:46 - Braňo "Ace"

Mnoho lidí, i takových, kteří se skutečně vyznají, vám bude tvrdit, že na výherních automatech se vyhrávat nedá. Nedejte se odradit. Není to vůbec pravda! Je to sice těžší než při ostatních hrách v kasinu, ale pokud skutečně chcete, můžete vyhrát nemalé peníze. Jsou dokonce hráči, kteří jsou v plusu dlouhodobě.

A ten pocit, když dokážete vyhrávat na automatech pravidelně, je vynikající. Přece jen dynamika a adrenalin zážitky znásobují.

Samozřejmě něco k vyhrávání potřebujete. Klíčové jsou sebeovládání a příprava. Nemusíte mít žádnou zázračnou strategii hry. Důležité je vědět, jak hrát a jak se nedostávat do mínusu. A na to pár triků existuje. Tady jsou:

1. Hrajte nejdříve zadarmo

Divná rada na začátek, ale dejte na nás. Hru si nejdříve vyzkoušejte. Každé dobré kasino umožňuje hrát své nejlepší hry i ve verzi zdarma – pro zábavu. Sice nevyhrajete reálné peníze, co je však důležitější, naučíte se hrát konkrétní hry. Pochopíte pravidla a nepřijdete tak zbytečně o peníze kvůli nerozumným rozhodnutím. Učte se hrát každou hru – i když se vám zdá podobná s těmi předešlými.

2. Výhernost - payout

95% - to je číslo, které by Vás mělo zajímat dříve, než se virtuálně usadíte k některému automatu. Máme tím samozřejmě na mysli výhernost. Cokoliv pod tímto číslem vás musí nechat chladným, nenechte se zlákat ani na vysoké bonusy. Racionální rozhodnutí jsou k nezaplacení.

3. Progresivní jackpoty automatů

Pokud už jste si našli hru, která Vás zajímá a i výhernost je dobrá, hrajte tam, kde jsou progresivní jackpoty. To znamená, že je propojených více automatů a Jackpot tak narůstá rychleji. Mějte však na paměti, že risk je zisk. S vyššími vklady máte vyšší šanci prolomit jackpot. Pokud vám štěstěna sedí na rameni, můžete vyhrát i s nižšími vklady, ale je to velmi nepravděpodobné.

4. Limity

Nastavte si limit, kolik můžete v daný den maximálně investovat do hry. Uvažujte s chladnou hlavou a buďte na sebe přísní. Automaty mají schopnost odtrhnout vás od reality svojí dynamikou a rychlostí. Nepodlehněte jejich vábení. Pokud se vám v daný den nedaří a rychle utratíte všechny peníze, dejte si pauzu a nechejte to tak. Šance vyhrát se naskytne i jindy.

5. Nesnažte se vyhrát prohrané peníze hned

Úzce souvisí s bodem číslo 4. Nikdy, ale skutečně nikdy, se nesnažte vyhrát zpět peníze z limitu ještě v daný den. Dostanete se do spirály, ze které není návratu, a na konci zjistíte, že vaše ztráty jsou katastrofální. Každý, kdo vyhrál, musel předtím i prohrát a poučit se. Štěstěna se jednou určitě usměje i na Vás, ale nesnažte se ji nahánět, když vám to nejde.

6. Využijte všechny dostupné bonusy

Investujte své peníze, jen když musíte. Co nejvíce se snažte vytěžit z bonusů, které vám kasina nabízí. Nebojte se střídat kasina, kvůli vstupním bonusům. Věrnostní bonusy jsou sice také lákavé, ale dostat se k nim je pro průměrného hráče těžší. Dostat vstupní bonus je jednodušší. Zkoušejte to! Sledujte všechny promoakce, které kasina pravidelně nabízí. Buďte v obraze! Vždyť i losování, soutěže a zatočení zdarma nabízí šanci na výhru.

7. Všímejte si Hot a Cold automaty

Sledujte na našich stránkách ikonky horkých a chladných automatů. Tyto vám prozradí, zda daný automat poslední dobou vyplácel víc peněz (Hot) anebo méně (Cold). Samozřejmě je následně lepší hrát na Hot strojích a zkusit využít vlnu „dávání“, ale někteří hráči se specializují opačně na Cold automaty a věří, že právě oni je „vyberou“. Je na vás, jakou strategii si zvolíte.

8. Berte automaty jako zábavu

Je to hra. Nic víc. Neplánujte si hraní automatů jako možnost pravidelného příjmu. Takto automaty nefungují. Možná v sázení, v menší míře v kasinu dokážete být v plusu i dlouhodobě. V automatech statistika neplatí. Proto je dobré nečekat od nich zázraky. Je to hlavně o štěstí, nenechejte si namluvit nic jiného.

Vyzkoušejte oblíbené hry zdarma
40 Super Hot Výherní automat Amusnet Hraj
9k Yeti Výherní automat Yggdrasil Hraj
Blood Revival Výherní automat Apollo Games Hraj