Jak vyhrát mnoho peněz? Trefte jackpot!

Jak vyhrát mnoho peněz? Trefte jackpot!

2014-05-16 19:00:41 -

Jak vyhrát mnoho peněz? Zkusíte štěstí ve sportce? Raději vyzkoušejte online hrací automaty. To, že vyhrát jackpot na online automatu není vůbec nereálné, dokazuje i příběh Švéda, který trefil už svůj druhý miliónový jackpot při hraní v online kasinu Betsson.

Řeknete si, ten člověk se musel narodit pod šťastnou hvězdou. Ale možná ani on netušil, že by se něco podobné mohlo stát, když začal hrát výherní automaty na internetu. Nejdřív mu minulý rok padl z nebes jeden z největších jackpotů v kasinu Betsson, na bouřlivém automatu Hall of Gods. Tento online hrací automat se už dlouhou dobu těší velké popularitě, zřejmě i pro vysoký progresivní jackpot. Ten roste závratným tempem a téměř stále přesahuje 1 milión eur. A to je už mnoho peněz.

Zkuste si zahrát výherní automat Hall of Gods zdarma
Hraj

No, a aby toho nebylo málo, v pondělí v noci, 12. května 2014, tento Švéd roztočil válce na video automatu Arabian Nights. Stalo se to, co nikdo nečekal. Padl mu druhý miliónový jackpot v životě ve výšce 1 800 000 eur. Můžeme jen pogratulovat a doufat, že příště se štěstí usměje i na nás.

Jaká byla reakce tohoto šťastného muže? Hned po své druhé výhře řekl: “Toto je prostě neskutečné.” A ještě zažertoval: “Možná jackpot v Hall of Gods bude mým dalším.” Co by ne. Vždyť aktuální výše tohoto jackpotu je už téměř 7 000 000 eur.

Jak často padá jackpot v online kasinu?

Pokud si myslíte, že padnutí jackpotu v online kasinu je výjimečnou událostí, mýlíte se. Jen v tomto týdnu padly v kasinu Betsson hned dva milionové jackpoty, ten druhý ve výšce 3,307,177 SEK, při hraní automatu Jazz of New Orleans přes mobilní telefon.

Ještě stále přemýšlíte, jak vyhrát ve sportce mnoho peněz?

V příštím článku si můžeme povědět, proč je výhra jackpotu v online kasinu mnohem víc pravděpodobná, než výhra ve sportce.

Ale pozor! U nás si bohužel tituly s nejvyššími jackpoty nezahrajete. Platí totiž omezení maximální výhry, které musí respektovat všechny licencované online casina. Přečtěte si více o regulaci českých casin.

Vyzkoušejte oblíbené hry zdarma
40 Super Hot Výherní automat Amusnet Hraj
9k Yeti Výherní automat Yggdrasil Hraj
Blood Revival Výherní automat Apollo Games Hraj