O nás

Webstránka je součástí široké sítě internetových stránek o hazardních hrách. Autentický obsah tvoří mezinárodní tým složený z profesionálů v oblasti iGaming a množství externích přispěvatelů. Všechen publikovaný obsah podléhá autorským právům.

Pravidelně testujeme ruletu, blackjack, výherní automaty i další online kasinové hry. Společně posuzujeme nabídku jednotlivých online kasin působících na evropském trhu.

Hráči hodnotí zejména různorodost her, hratelnost, uživatelské prostředí, zákaznickou podporu, jednoduchost ovládání a celkový dojem. Naši profesionálové zase prověřují bezpečnost, důvěryhodnost značky a úroveň poskytovaných služeb. Každý rok následně oceňujeme ty nejlepší za účasti pozvaných hostů.

Provozovatelem celé sítě stránek je společnost:

    NATALIS, s.r.o.
    Pod univerzitou 19, 01008 Žilina
    Slovensko

    IČO: 44563108
    Společnost je zapsána v Obchodním rejstříku Okresního soudu Žilina, oddíl Sro, vložka č. 50689/L

K naší práci přistupujeme zodpovědně.

Regulace online hazardu v ČR, reklama

Stránky v českém jazyce orientujeme přímo na český trh. To znamená, že obsah stránek je v souladu s regulací hazardních her v České republice. V případě zájmu o reklamu, o možnost spolupráce a propagace na našich stránkách, můžete kontaktovat marketingovou agenturu e-mailem: marketing@natalis.sk.

Vyzkoušejte oblíbené hry zdarma
40 Super Hot Výherní automat Amusnet Hraj
9k Yeti Výherní automat Yggdrasil Hraj
Blood Revival Výherní automat Apollo Games Hraj