Otočení zdarma, free spiny

Otočení zdarma, free spiny

2016-05-16 12:01:44 - Braňo "Ace"

Free spiny, anebo pokud chcete volné protočení, anebo zatočení zdarma, jsou hráči neustále vyhledávaným lákadlem ve všech online kasinech. Jde o oblíbený bonus, který od vás nevyžaduje žádný vklad. Jednoduše dostanete od kasina příležitost protočit si hrací automaty (případně ruletu) několikrát zdarma. Pokud v takovýchto bonusových kolech hry něco vyhrajete, je to vaše skutečná výhra. Pokud ne, nic se neděje. Nevrazili jste do hry ani cent.

Otočení zdarma jako registrační bonus

Přivítacích bonusů najdete na stránkách kasin mnoho. Většinou však musíte vynaložit velké úsilí, či značné finanční prostředky na to, abyste získali bonus zajímavý a opravdu výhodný. Existují i bonusy, které jsou jednoduché, rychle a snadno dostupné. Jedním z takovýchto bonusů jsou právě otočení zdarma - free spiny. Jde o oblíbený bonus, který většinou získáváte hned po registraci, bez vkladu, tedy jako tzv. registrační bonus.

Volné protočení na nových hracích automatech

Volné zatočení používají kasina často i jako promo při spuštění nových výherních automatů či jiných kasinových her. Vždyť není lepší způsob upozornit na herní novinku, jako dát možnost hráčům vyzkoušet si ji zdarma. No a samozřejmě - jak to už při volných protočení bývá – vaše výhry v nich budou skutečné.

Free spiny získané ve hře

Dalším způsobem, jak se dostat k free spinům, je získat je přímo při hraní konkrétní automatové hry. V těchto případech jsou však už bonusy různé, navázané na pravidla automatu, který hrajete. Nejčastější free spiny získáte, když vytočíte předem určenou kombinaci symbolů (např. Wild symbols). Příjemným bonusem při těchto zatočeních (které hrajete zdarma) bývá i násobení všech výher. Můžete si tak vytočit krásné sumičky. Záleží na konkrétním automatu – mnohé používají namísto sdíleného jackpotu právě free spiny a násobení výher jako své hlavní lákadlo vysokých výher.

Co dodat na závěr?

Pokud tedy chcete při hraní trochu ušetřit, určitě sledujte, jaké bonusy kasina nabízí při registraci. Stejně tak sledujte všechny herní novinky během roku, vždyť free spiny můžete získat i každý týden. Pokud budete mít kousek štěstí, díky protočením zdarma můžete vyhrát opravdu zajímavé sumy.

Vyzkoušejte oblíbené hry zdarma
40 Super Hot Výherní automat Amusnet Hraj
9k Yeti Výherní automat Yggdrasil Hraj
Blood Revival Výherní automat Apollo Games Hraj