Co je to funkce Gamble

Co je to funkce Gamble

2018-12-03 00:00:00 - Braňo "Ace"

Gamble nazývaná i Risk nebo Riziko je funkce, kterou má v sobě aplikovanou většina výherních automatů a která může vaši radost z výhry minimálně zdvojnásobit. Při troše štěstí však může vaši výhru vystřelit do úplně nové dimenze. A jde přitom o úplně jednoduchou věc.

Jak spustit funkci gamble na online automatu ?

Základem spuštění této funkce je výhra na některé výherní linii. Hra vám nabídne možnost okamžitě si výhru připsat. Pokud se vám její výška zdá nedostatečná nebo jen jednoduše chcete získat ještě více, malý ďáblík, který při hraní vždy sedí na vašem rameně, vám našeptá, abyste klikli na tlačítko s názvem Gamble.

Princip a různé alternativy gamble funkce

Pokud neodoláte, zobrazí se vám samostatná minihra. Ta se samozřejmě při různých automatech liší, ale její princip je vždy stejný. Ve většině případů máte k dispozici balíček karet a vy si musíte vybrat ze dvou možností. Nejčastěji volíte ze dvou barev (černá, červená). Po výběru se odkryje vrchní karta z balíku, a pokud se její barva shoduje s vaší, získáváte dvojnásobek výhry. Pokud neuhádnete, o celou svoji výhru přijdete.

Některé online výherní automaty vám umožní vyhrát jen tento dvojnásobek, při jiných můžete svou výhru zdvojnásobovat až do určitého limitu. Vždy je tu však riziko, že každou další volbou přijdete o všechny peníze. Respektive, ne úplně vždy. Na některých strojích si časem můžete polovinu výhry ušetřit a odložit a o tu už nepřijdete.

Jak jsme už výše uvedli, principů funkce Gamble může být více. Místo barvy si můžete volit jeden ze dvou symbolů, vysokou či nízkou hodnotu karty a podobně. A nemusíte si vůbec vybírat z karet. Některé automatové hry vám nabídnou minci, při které volíte buď hlavu, nebo orel. Novější hry také nabízejí jakési kolo štěstí. Jsou na něm plochy, které znamenají výhru, prohru, a některé verze mají i políčko bank, kdy se vám celá výhra nebo její polovina (záleží od automatu) uloží. Nuž a mezi hráči je velmi oblíbená i alternativa, při které si v gamble módu vybíráte v bonusové hře click and pick obrázek, který ukrývá násobek výhry, ale i možnost její ztráty.

Riskovat, zda výhru na automatu vždy připsat?

Funkci Gamble vám určitě doporučujeme vyzkoušet. Nemusíte riskovat mnoho, stačí ji využít při malé výhře, zkusit štěstí a přidat k původní sumě dalších pár dukátů. Oplatí se, uvidíte.

Vyzkoušejte oblíbené hry zdarma
40 Super Hot Výherní automat Amusnet Hraj
9k Yeti Výherní automat Yggdrasil Hraj
Blood Revival Výherní automat Apollo Games Hraj